Nederlands English

Bedrijfsprofiel

 

WE Engineering BV is een werktuigbouwkundig ingenieursbureau, dat tussen de vraag van vernieuwende productie, concepten en de implementatie van een oplossing, de verbindende schakel is.
WE Engineering is hierbij de intermediair die ideeën complementeert en deze uitwerkt in modellen, tekeningen en onderbouwt met berekeningen.

In constant overleg met opdrachtgevers, en op basis van hun specificaties, ontwerpt WE Engineering exact passende producten. Perfect, maar ook prijsbewust maatwerk dat probleemloos voldoet aan de gestelde eisen. Om dat te kunnen garanderen begeleidt en bewaakt WE Engineering haar projecten tot en met de realisatie en inbedrijfname.
De creatieve kwaliteit van onze concepten zijn gebaseerd op de toepassing van de specifieke kennis van de opdrachtgever en inzicht in de productieve mogelijkheden van de uitvoerders.
 
Garanties en verzekeringen vormen nooit een probleem. Onze ontwerpen voldoen aan de eisen van bijvoorbeeld AD2000 en TÜV. Continuïteit en kwaliteit zijn vaste gegevens bij WE Engineering en bieden opdrachtgevers de zekerheid die zij wensen. 
WE Engineering adviseert, ontwerpt, construeert, tekent, berekent en begeleidt. Wij zijn actief van outplacement en productoptimalisering tot en met cost engineering en werkvoorbereiding.
Mozartstraat 1 Mozartstraat 1